SOFRAM

SOFRAM Sofram

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 190 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sofram. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2022 om 23:04 Heel lekker maar de grootte van de schotel is kleiner geworden terwijl de prijs hetzelfde is gebleven
12 dec 2021 om 11:53 Perfect
30 nov 2021 om 20:48 Beste van de buurt! Zeker aan te raden!
26 jul 2021 om 9:40 Het was lekker, alleen hebben we iets anders gekregen dan onze bestelling. Jammer :(
10 jul 2021 om 20:21 Was helemaal niet op tijd klaar, we hebben zeker nog na de afhaal tijd nog 20 min wachten omdat ze er nog niet aan begonnen waren, bestelling was ook niet compleet
12 jun 2021 om 0:05 Warm geleverd,lekker
6 jun 2021 om 0:47 Vlees was niet goed gebakken,hadden dit aangegeven voor zwangere vrouw liefst goed gebakken kwamen de koftes rood van binnen aan. Wij bestellen vaak bij sofram altijd lekker eten maar dit keer was precies alles bij elkaar gegooid jammer..
29 mei 2021 om 20:25 Eten was lekker, geleverd op het uur dat ik had doorgekregen. Jammer genoeg was de helft van mijn mix schotel koud. De kip en frietjes waren nog warm, maar de kebab was koud. Super jammer maar er is duidelijk iets misgegaan tijdens de bereiding.
23 mei 2021 om 20:46 spijtig voor te zeggen maar deze keer was het niet goed . mijn vrouw had ne mix durum maar weinig kip, ik had een adana schotel maar ik kreeg de yogurt saus ipv van de gevraagde look. oke het is zondag maar voor ons was dit de laatste keer
17 mei 2021 om 1:17 Super lekker!!
16 mei 2021 om 17:47 Warm geleverd, super lekker ❤️❤️❤️